SOM Calculaties

Opdrachtgevers

SOM Calculaties is inmiddels een vertrouwde naam bij regionale bouwbedrijven. Zowel grote als kleine bouwbedrijven besteden hun calculatiewerk aan SOM uit. SOM werkt voor diverse opdrachtgevers: professionele bouwers, particuliere opdrachtgevers, semi overheid, beleggers, architecten, kredietverstrekkers.

Maar ook particuliere opdrachtgevers kunnen ook bij SOM terecht. Voor elke opdracht levert SOM snel, onafhankelijk maatwerk. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van bouwwerken waarvoor SOM de calculaties uit heeft gevoerd:

Arbo Anders the Joure

Arbo Anders te Joure

In opdracht van een aannemersbedrijf heeft SOM Calculaties voor Arbo Anders te Joure een begroting voor uitbreiding van het bedrijfspand te Joure gemaakt.

Stadhuis te Harlingen

In opdracht van de de gemeente Harlingen heeft SOM Calculaties een BRIM (besluit rijkssubsidiƫring instandhouding monumenten) en een 10 jarige onderhoudsbegroting uitgevoerd.

Nieuwbouw Polem the Lemmer

Nieuwbouw Polem te Lemmer

In Lemmer heeft SOM Calculaties een raming voor een architect uitgevoerd.

Appartementen op verdieping te Sneek

Appartementen op verdieping in Sneek

In opdracht van de eigenaar heeft SOM Calculaties een raming opgesteld voor 6 appartementen en hebben we een begroting voor het casco herstel gemaakt, voor het gebouw aan het Grootzand te Sneek.

De Heerenveense school

In opdracht van een aannemersbedrijf heeft SOM Calculaties een begroting opgesteld voor de fundatie van de Heerenveense School.

Kerk Minnertsga / Burgum

In opdracht van de SBKGF heeft SOM Calculaties voor de instandhouding van de kerk in (Minnertsga / Burgum) een bouwkundige inspectie uitgevoerd en de restauratiekosten becijferd. Dankzij de jarenlange ervaring in het restauratiewerk wordt geen detail over het hoofd gezien en worden de restauratiekosten nauwkeurig berekend.

Woonhuis – Terhorne

Voor deze bestaande woning maakte SOM een berekening van de renovatie- en moderniseringskosten.

Nieuwbouw woning – Wommels

Voor het volledige bouwtraject van deze nieuwbouwwoning heeft SOM de calculatie uitgevoerd.